Wie zijn wij
Stel je eens voor lokale streekproducten waarmee de heerlijkste gerechten worden gemaakt! In je eigen omgeving zijn veel producten die (H)eerlijk zijn, welke met liefde zijn geproduceerd en waar passie in zit.

Anita Huijbens heeft het idee om, gebruikmakend van deze producten en producenten, een kookstudio te beginnen waar je samen met haar kan beleven wat er op het gebied van lokale producten te koop is en vooral wat je er mee kunt doen.

In de aankomende periode kun je op deze website volgen welke stappen er gemaakt zijn om deze droom te verwezenlijken. De kookstudio komt te staan op een van de mooiste plekjes van Epe.

Anita heeft de afgelopen 20 jaar haar ervaring voor het koken opgedaan in een diversiteit van bedrijven, van hotel tot catering en van restaurants tot food specialist.

Vanaf jonge leeftijd is koken een passie van Anita en al veel mensen hebben kunnen genieten van haar kookkunsten.

Je kunt nu al genieten van de kookkunsten van Anita; hebje iets te vieren of wil je gewoon lekker eten zonder alle rompslomp er omheen dan verzorgen wij voor jou van diner, high tea of hapjes tot een compleet buffet bij je thuis.

Geef aan wat je wensen zijn en wij maken er een feest van!

Ook kunnen wij een kookworkshop op locatie organiseren. Samen met je vrienden of collega’s beleven wat er allemaal aan lokale producten te verkrijgen is en hoe er samen een geweldige maaltijd mee te bereiden.

We hopen je snel van dienst te kunnen zijn.

Anita Huijbens
Het Streek Lokaal

 

Veluwsedijk 10 - 8161 SH, Epe - Telefoon: 06-13605133 - Email: info@hetstreeklokaal.nl